xfer.hu gravirozás, kivágás
Telefon: (36-1) 349 - 7818 | E-mail: info@xfer.hu

Nyelv

Magyar
MagyarMagyar
  • Ajándéktárgyak
  • Táblák
  • Bélyegzők és dombornyomók
  • Kulcstartók, kulcskoloncok
  • Kutya cica biléták
  • Információs rendszerek
  • Makettek és intarziák
  • Lézergravírozás
Híreink

A gyártás NEM áll meg

2021.03.05.

Új címünk!

2021.02.25.

Hírek
A gyártás NEM áll meg

A gyártás folyamatos...
Új címünk!

Nagytétényi út 100-102.
Elköltöztünk!

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk 2021. 02. 25-től új telephelyen, modern környezetben, továbbra is várja Önöket. Címünk: 1222 Budapest, Nagytétényi út 100 - 102. Telefonszámaink és e-mail címünk változatlan info@xfer.hu +36 1 349 7818 +36 30 698 0248
Koronavírus

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az óvintézkedések betartása mellett, cégünk zavartalanul üzemel. Felhívjuk figyelmüket, hogy átmenetileg 8 – 15 óra között tartunk nyitva. Kérjük, hogy a személyes kontaktust kerülve, megrendeléseik leadását továbbra is e-mail-ben tegyék meg. Igyekszünk a megnövekedett rendeléseket határidőre teljesíteni, de néhány nappal hosszabbodhat a gyártási határidő! Kérjük, rendeléseik leadásánál ezzel is számoljanak! Köszönjük türelmüket!
Az esztergálás története

Az esztergálás története sokkal korábbra nyúlik vissza, mint azt gondolnánk, számos érdekesség fűződik ehhez az érdekes szakmához.
A gravírozás történelme

Tudja, honnan indult a gravírozás, és hogyan zajlott, amikor még nem voltak modern programozható eszközök a technikához?
Poggyászbiléta gravírozása

Egy útnak mindig poggyásszal vágunk neki, ám a bőröndök és a táskák sajnos gyakran hajlamosak elkallódni, könnyen összecserélhetőek és akár még meg is sérülhetnek. Ilyenkor mindig fogjuk a fejünket, hogy miért is nem intézkedtünk hamarabb, hiszen ha megtesszük a szükséges óvintézkedéseket, akkor kiküszöbölhetjük a fölösleges kockázatokat.
Érdekességek a CNC marásról

Ha egy tapasztalt CNC marással foglalkozó cég szolgáltatásait szeretné igénybe venni, akkor ne keressen tovább! Néhány mondatban érdemes részletezni, mi is pontosan a CNC marás, illetve, hogy milyen eljárási módokat különböztetünk meg.
Gravírozás a szeretet nevében!

Az ajándékok gravírozása a szeretet kimutatásának egyik legkreatívabb formája. Gondoljunk csak bele, hogy megannyi örömteli pillanatot lehet okozni szeretteinknek azzal, ha meglepjük egy a nevével, vagy egy képpel, idézettel, szimbolikus szöveggel gravírozott ajándéktárggyal.