A kontúrmarás a műszeripar, a reklám és  számos területen elengedhetetlen eljárás.

Műszer- és egyéb előlapok, hátlapok, dobozokba beépítendő csatlakozók, gombok helyeinek pontos kivágása marógépeinkkel tized milliméteres pontossággal vágható. LCD kijelzők helyének kivágása, előlapba épített plexi ablak süllyesztése. Hornyokat, peremeket készíthetünk marógépeinkkel.

Ha egy tapasztalt CNC marással foglalkozó cég szolgáltatásait szeretné igénybe venni, akkor ne keressen tovább! 

Cégünk a CNC marással kapcsolatos munkák széles palettáját vállalja, így bátran forduljon hozzánk, ha géptáblák marását, alkatrészek sorszámozását, vagy feliratozását szeretné elkészíttetni. Munkatársaink magas szakmai minőséget képviselnek a különféle alkatrészek megmunkálása során, szem előtt tartva a megrendelő egyedi igényeit.
 
A műszerekbe épített nyomtatott áramkörökhöz nagyon pontosan kell a kivágásoknak illeszkedni. Ezeket a kivágásokat gépek nélkül már el sem tudjuk képzelni

Nézzen be hozzánk!

A kivágások, esetleges süllyesztések után, jöhet a gravírozás, majd a kivitelezéshez és/vagy a szakmai követelményeknek megfelelő színű festékkel való kitöltés.
Nem fog lekopni, ezt garantáljuk.
Néha nem éri meg néhány, vagy néhány száz termék dobozát fröccsöntéssel elkészíteni, mert az idő, és a szerszámköltség miatt ez nem járható út. Ilyenkor célszerű olyan dobozt választani a piacról, amelyik méretben, külalakban megfelel. Mi kivágjuk a kezelőszervek pontos helyét, esetleg szöveget, rajzot, némi egyéni megjelenést, vagy cégemblémát gravírozunk rá, és kifestjük.