Kontúrmarás

A műszerekbe, dobozokba épített nyákokhoz nagyon pontosan kell a kivágásoknak illeszkedni. Ezeket a kivágásokat automata marógépek nélkül már el sem tudjuk képzelni. (Megfizetni sem nagyon lehetne.)

Mechanikus gravírozás

A mechanikus gravírozás által az anyag mélységébe marjuk bele a feliratokat, jelzéseket, rajzokat, logókat. Szükség esetén azt, az ügyfél kívánságának megfelelő színű festékkel töltjük fel. Soha nem kopik le az ilyen felirat.

Temetői sírjelző táblák

A temetés mindig nagy terhet jelent a család számára, mind lelkileg, mind anyagilag. Ilyenkor nem mindig gondoljuk jól át a dolgokat, sok esetben nem jól választjuk meg a sírjelző táblát, ezért néhány hónap, esetleg egy-két év alatt, az az időjárás viszontagságai miatt tönkre is megy. Ha ilyen gondja van, ránk ebben is számíthat!
Kész minták közül válogathat, de egyedi elképzelését is megvalósítjuk.

Ajtó- és cégtáblák

Ajtó- és cégtábla rendelhető fémhatású vagy színes műanyagból, fából, fémből. Olyat gyártunk, amilyet szeretne! 
Készülhet egyszerű, csak tájékoztató jellegű,  vagy egyedi design alapján is! Az Ön ajtóján, az Ön neve áll. Ha hazaérkezik, először a saját nevét láthatja, ami Önt köszönti. Ha szép, ha egyéni, akkor az Ön otthona szép, és egyéni érzést fog kelteni. Ha mások jönnek Önhöz, rögtön látják, hogy Ön nem akárki. Önből csak egy van, legyenek ezzel tisztában. (A saját ajtómon több mint 15 éve látható a nevünk, és még mindig jó érzés fog el, ha hazamegyünk.)

Gravírozásban, kontúrmarásban

Önnel vagyunk!